BINK Solar

BINK Solar is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het installeren van zonne-energiesystemen. Daarbij gaan we uit van een continue focus op duurzame energie vanuit een persoonlijke benadering. Wij adviseren en begeleiden u geheel vrijblijvend in het voortraject, van subsidieaanvraag tot ontwerp. Wij dragen zorg voor een zorgvuldige, professionele installatie en bieden de mogelijkheid tot beheer en onderhoud van de installatie. Onze expertise is toegespitst op de installatie van kleine tot zeer grote fotovoltaïsche projecten. Duurstroom heeft daarvoor alle kennis in huis. Voorheen heetten wij Duurstroom Zundert, maar wij hebben de krachten gebundeld met de Bink Installatie Groep. Door deze samenwerking kunnen wij u een grote bedrijfszekerheid en uitstekende service garanderen. Daarnaast bieden wij onze klanten beheer en onderhoud aan, waardoor u zeker bent van een goede werking en opbrengst van uw zonnepanelen systeem. BINK Solar neemt u de ingewikkelde procedures en lastige vragen van uw energieleverancier uit handen en toont u wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. Het installeren van zonne-energiesystemen vormt het hart van ons bedrijf. Naast opdrachten voor particulieren, voeren wij ook grote projecten uit voor bedrijven, overheden, verenigingen en coöperaties. Door gebruik te maken van een zeer sterke partner, is er een solide bedrijfsstructuur ontstaan van werkvoorbereiders, CAD-tekenaars, projectleiders voor grotere projecten en een nauwkeurige administratie. Zij worden ondersteund door een krachtige directie met een duidelijke visie. BINK Solar staat voor persoonlijke service waar u op kunt rekenen.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.9

18 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

BINK Solar

Telefoon

076-5991700

Adres

Rucphensebaan 52

4714 RE Sprundel

Noord-Brabant

Lid van

installQ, VCA

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Noord-Brabant
 • Zuid-Holland

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Laadpalen
 • Thuisbatterijen
 • Warmtepompen
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

5 reacties op “BINK Solar”

 1. PSD

  Hebben enkele jaren 2 sets panelen geplaatst. Uitvoering was netjes en opbrengst meer dan beloofd. Kortom een aanrader.

 2. GJ de Graag

  Bink Solar (vh Duurstroom) heeft ruim 3 jaar geleden zonnepanelen geplaatst op het dak aan de voorzijde van mijn woning. Alles is snel en zorgvuldig aangelegd. In de afgelopen jaren heb ik nog geen storing gehad en heb ik jaarlijks 20% tot 25% meer opbrengst dan als gemiddeld voorgecalculeerd. De volledig zwarte afwerking van de panelen en de profielen staat heel goed en ik ben ook heel tevreden over de mogelijkheid om via het monitoring systeem SolarLog de prestaties op de computer (ook grafisch) te kunnen uitlezen.

 3. De Koning

  Prima bedrijf, snelle levering, panelen geven ruim hoger rendement als minimaal afgegeven waarde. (2 goede zonnejaren achter de rug!)

 4. zonnetje

  Duurstroom
  Nette offerte, snelle levering, keurig aangelegd. Alle bijkomende zaken zoals aanmelding bij Enexis en op het portal om online de gegevens van de installatie uit te kunnen lezen geruisloos geregeld. Kortom: geen omkijken naar. Eerste resultaten van de voorspelde opbrengst zijn ook bemoedigend.

 5. C.M. Schrauwen

  Duurstroom.
  Het is een bedrijf wat zeer nauwkeurig de gemaakte afspraken is nagekomen. De installatie werkt storingsvrij en heeft iets overcapaciteit wat wel goed is als de capaciteit iets terugloopt in de loop der jaren.

Geef een reactie