Sunleaves

Sunleaves is dé aanbieder van uw zonnepanelen in Nederland. Wij begrijpen dat u zonnepanelen in de eerste plaats aanschaft voor het rendement. Dat rendement haalt u natuurlijk het liefst uit een degelijk product. Topkwaliteit voor een meer dan goede prijs, daar gaan wij voor. Dit doen wij met een team dat altijd voor u klaarstaat. Centraal gelegen in Limburg, Noord-Brabant en Zuid-Holland zitten we altijd bij u om de hoek. Een offerte maken wij dan ook het liefst samen met u aan de keukentafel, met een duidelijke uitleg, een goed advies en een kop koffie. U heeft van begin tot eind één persoonlijk aanspreekpunt. De overgang naar het gebruik van duurzame energie hoeft niet moeilijk te zijn. Wij zorgen voor een goede uitleg van de mogelijkheden en begeleiden het hele proces. We helpen u dan ook graag met bijvoorbeeld het aanvragen van een financiering en nemen zaken voor u uit handen.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.9

61 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Sunleaves

Telefoon

010-3136259

Adres

Laanweg 16

3208 LC Rotterdam

Zuid-Holland

Lid van

installQ

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Zuid-Holland

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Laadpalen
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

4 reacties op “Sunleaves”

 1. Hans Schreiner

  prima verzorgt , hele fijne firma.

 2. van Lieshout

  Wij zijn tevreden over de oplevering en afwerking En van het plaatsen van DE ZONNEPANELEN. In 3 uur was alles achter de rug
  Ook de begeleiding voor de aankoop was perfect. Met alle vriendelijkheid van al het Personeel. Riet en Wim van Lieshout

 3. paul boekelman

  Niets dan lof.
  Snel een offerte, flexibel in de uitvoering en kundig bij de installatie. Prijs kwaliteit verhouding van de materialen is dik in orde.

  32 panelen perfect gelegd en aangesloten!

 4. Jos H

  Na diverse offertes opgevraagd te hebben met Sunleaves in zee gegaan omdat men a: snel reageerde op de aanvraag, b: omdat men geen offerte maakte zonder de locatie en het pand bekeken te hebben.
  Het bezoek met de vertegenwoordiger resulteerde in een directe klik tussen hen en ons, daarnaast werd een hele fijne offerte op papier gezet.
  over het team van monteurs niets dan lof. Fijne gasten die weten waarover ze praten. Werken rustig en netjes. Doen niets overhaast.
  Men werkt met A-merk producten.
  Het bedrijf heeft eigen monteurs en houden alles in eigen hand.
  De installatie, 22 panelen, en een Solar Edge omvormer, werken nu vanaf 10 februari, en wij zijn nu al dik tevreden.
  De lijntjes naar de medewerkers zijn lekker kort.

  Laat de zon

Geef een reactie