zelf energie produceren

Het forum en de website www.zelfenergieproduceren.nl zijn bedoeld om vragen te stellen, ervaringen te delen en/of te discussiëren over tal van duurzame onderwerpen. Belangrijk daarbij is respect te tonen voor elkaar. Geef elkaar de ruimte om te reageren en let op het taalgebruik.

Zo houden we ZEP leuk!

Berichten plaatsen

1. Wees zorgvuldig met het verwoorden van het standpunt. Een geschreven tekst kan anders overkomen dan een gesproken tekst. Gebruik eventueel emoticons (smiley) om een emotie te tonen. Wees voorzichtig met sarcasme. Blijf bij het onderwerp van het gesprek of de discussie.

2. Discriminatie, scheldwoorden, aanstootgevende teksten en/of afbeeldingen, bedreigende of beledigende taal, racistische uitlatingen of links ernaar toe zijn niet toegestaan.

3. Gebruik hoofdletters op de goede manier. SCHREEUWEN IS NIET NODIG!

4. Maak geen misbruik van:

  • Op het forum geplaatste berichten van anderen.
  • Foto’s op www.zelfenergieproduceren.nl. Wanneer je foto’s of berichten van een ander wilt gebruiken, vraag toestemming aan de persoon die de foto heeft geplaatst.
  • Publieke gegevens van anderen: het is prettig als iemand zij/haar e-mailadres in het profiel zichtbaar maakt. Ga daar zorgvuldig en met respect mee om.

5. Stuur anderen geen ongevraagde commerciële informatie.

6. Persoonlijke ruzies, privéconflicten worden niet op het forum van Zelf Energie Produceren uitgevochten.

7. Plaats geen link naar illegale zaken. Ook (onveilige) links naar websites zonder geldig veiligheidscertificaat worden verwijderd.

8. Plaats geen privégegevens van jezelf of van anderen, zoals; telefoonnummer, adresgegevens, bankrekeningnummer e.d.

Commerciële reclame

9. Commerciële reclame is verboden op het forum van Zelf Energie Produceren. Ook commerciële links in (het onderschrift), een commercieel e-mail adres of account zijn niet toegestaan.

10. Plaats geen link naar andere fora. Alleen het plaatsen van zogenaamde “deep-links” naar afbeeldingen is toegestaan. Dit houdt in dat er alleen verwezen mag worden naar foto’s op een ander forum, zonder dat het andere forum of de andere topics zichtbaar zijn. Onze voorkeur gaat uit naar het plaatsen van foto’s via de in het forum geïntegreerde fotomodule. Wij zijn dan niet afhankelijk van servers van derden en kunnen te allen tijde het tonen van de foto’s kunnen garanderen.

Verwijderen berichten en/of account

11. De beheerders zijn te allen tijde gemachtigd om berichten en/of gebruikers te verwijderen als wij van mening zijn dat de forum- en websiteregels worden overtreden. Dit kan ook zonder opgaaf van reden zijn.